torsdag 26 november 2009

Det finns en hårfin gräns mellan att vara öppenhjärtlig, våga bjuda på sig själv och helt fläka ut hela sitt liv på en blogg med diverse snaskigheter som hade fått redaktionen på Se&Hör att korka upp champagnen om det bara vore så - som många i det fallet säkert eftersträvar och önskar - att du var känd, eller åtminstone en c-kändis som varit med i Baren eller Club Goa för tio år sedan.

Jag tycker mest det skulle vara intressant att se löpsedlarna efter ens inlägg. "Nakenchock!" (det ordet måste alltid vara med. Eller svek, sex, fylleslag och spritfest). Just det där med spritfest är ett intressant ord som briljante Fredrik Lindström tar upp i en av sina monologer. "Fredrik går ut offentligt med sin naturism; 'Frihetskänslan är total'".

Nej, jag ser ingen större mening med att sära på benen och spola ned sin integritet i toaletten. Då får ni hellre tycka att mina inlägg ibland är tråkiga.
Det är en skolklass här på studiebesök idag. De frågar hela tiden. "Vad gör du, varför gör du sådär, vad gjorde du nu". Tryck upp Aftonbladet om tio minuter.

Massaker på tidningskoncern, femton skolungdomar döda. Texten uppdateras fortlöpande...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar