fredag 24 juli 2009

It's not a big deal.

Nyhetstorkan fortsätter och tidningarna försöker sälja lösnummer med att smälla upp solförmörkelser och grissmittor som gräver sig allt närmare på mittuppslagen. De skulle kunna göra sig en hacka på att få följa mitt hektiska liv en vecka, där finns det minsann ingen tid över för mörker och svin.

Blev sent igår - igen. Inledde kvällen med att åka till Västervik med Söder och se Brüno. För en gångs skull hade Wiklund och alla andra så kallade filmkännare rätt. För att vara en uppföljare på geniala filmer som Ali G och Borat kändes Brüno mest bajsnödig och omotiverat pervers. Att man sedan kunde inse att allting var fejk var nog en av anledningarna till att man inte uppskattade den lika mycket heller. Det var dock vissa scener som fick det att rycka ordentligt i mungiporna, som när han i en amerikansk talkshow pratar om att han bytt till sig sitt afrobarn O.J (iklädd tröjan Gayby) mot en Ipod och det brakar löst ordentligt. Hade inte speciellt stort utbyte av fnissande tjejer på raden bakom som inte kunde vara tysta när duken plötsligt fylldes av en svängande manslem i full färd med att göra helikoptern.

Kvällen fortsattes med bilfärd och skitsnack ihop med Söder och Linus. Där har du två herrar som sitter inne på information om allt och alla, håller sig ständigt uppdaterade på vem som dejtar vem och vem det var som använt samma underkläder två dagar i sträck och så vidare. Skulle inte förvåna mig om de vet vem som mördade Olof Palme, trots att Söder inte ens var född när det hände. När klockan redan var slagen ringde pajasen och påminde mig om att jag lovar honom film på projektorn hemma. Sagt och gjort, åkte och hämtade honom - drog på klassikern nattbuss 807 och njöt av lite uselt skådespeleri.

Redan nu har jag skrivit alldeles för långt. Med tanke på att jag inte fått en enda kommentar på mitt förra inlägg utgår jag från att det faktiskt inte är någon som läser det här, och om det nu mot förmodan skulle halka in någon här - vem orkar plöja igenom den här infantila smörjan?

Dagens citat:
Oskar förklarar att han inte tycker att det är så tungt att jobba varje dag fram tills han ska börja plugga igen:
- Annars blir man förslappad, och det är ju det värsta som kan hända. Man får en sån ångest.
Söder tittar på honom med ett förtroendeingivande ansiktsuttryck (försök föreställa dig hur det ser ut, jag vet inte var den beskrivningen kom ifrån)
- Äsch. Ångesten går över.

1 kommentar:

  1. visst går de att kommentera :)

    Kul att höra en recension av Bruno..
    och vem orkar att plöja igenom den infantila smörjan om inte Malin :)

    SvaraRadera