tisdag 13 oktober 2009

TT ringde precis, kan för allt i världen inte förstå hur de kan sätta någon som inte kan prata på uppdraget att ringa runt för att vittja tidningar efter nyheter. Det lät ungefär som han hade svalt tre tennisbollar, kört upp två tamponger i näsan och talade genom en glasburk. Efter att ha blivit rätt trött på att säga va efter allt han frågade, förklarade jag att jag inte förstod ett ord av vad han sa. "Nej, jag är rätt förkyld". Ja, för du lät ju förmodligen sjukt vettig innan du blev lite täppt.

Samma sak med radiopratare eller nyhetsankare. Finns nån kille på Aftonbladets webb-tv som snackar sämre än min systerdotter som inte ens kan prata än och Sveriges Radio har ett antal såna där stolpskott anställda där man skulle kunna tro att radion börjat söka efter ny kanal när de öppnar käften. Det blir lite som korsordsjakten i hipphipp, man får försöka gissa sig fram till allt.

Så TT, Sveriges Radio, Aftonbladet och alla ni andra som känner er träffade; Det är dags att varsla lite. Det ligger i tiden, så det bör kunna lösas ganska smärtfritt.

2 kommentarer:

  1. Du har såna krav Fredrik ;)

    SvaraRadera
  2. du glömde den där förbannade meteorologen på rapport, hon är helt jävla otrolig. med helt neurotisk flackande blick och en röstvolym som hör hemma i nån gammal gravkammare ba

    "ooooocccchhhh... seeeeeen... äääääähum... KOMMERENKALLFRONT.... fråååååååån... EH-HOST-HARKEL... atlanteninöverVÄSTKUSTEN"

    SvaraRadera