onsdag 22 september 2010

Har drabbats av en förkylning som inte är av denna värld. Känns som någon tryckt upp två blöta tamponger i mina stackars näsborrar och sandpapprat hela strupen med grovlek 80. Många hävdar att män överdriver så när de blir sjuka, eller i synnerhet förkylda - att det minsann borde testa att föda barn. Jag börjar tro att vår skapare lagt in den manliga förkylningen för att jämna ut. För att vara lite jämställd och för att vi män minsann inte ska ha någon easy street i livet bara för att vi inte måste pröva på hur det känns att skita ut en mikro. Jag tror att den manliga förkylningen är för män ungefär vad ett barnafödande är för kvinnor.
Frågor på det?

Roligast i går:

En på jobbet berättar att han blivit nerslagen av en "hoe" i Barcelona. Alla undrar såklart varför, och hon hade haft lite svårt att acceptera att han nekade hennes tjänster.
Nattchefen håller med om att det är nånstans lite häftigt att ha fått stryk av en spansk glädjeflicka, och berättar sedan att han blivit jagad av en hora på en strand i Thailand.
Alla undrar givetvis, men innan han hinner svara på frågan varför utbrister Micke som suttit tyst under hela konversationen.
- Ja, alltså man måste ju betala...

1 kommentar:

  1. Har bara en sak att säga: Man cold!

    http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ

    SvaraRadera